000 -CABECEIRA |
Campo de control de longitud fija |
00562nam a2200157 c 4500 |
INFORMACIÓN XERAL |
Códigos de información de lonxitude fixa |
210521s2021 sp a | |||| 000 0 spa |
DEPÓSITO LEGAL |
Número de copyright ou de depósito legal |
B 18595-2020 |
ISBN |
ISBN |
9788408229896 |
CDU |
CDU |
641.55(083.12) |
PUNTO DE ACCESO PRINCIPAL-NOME DE PERSOA |
Nome de persoa |
Oroz Lacunza, Adriana |
-- |
196878 |
MENCIÓN DE TÍTULO |
Título |
El método del plato : |
Resto do título |
recetas fáciles para planificar tus menús y comer de manera saludable |
Autores |
Adriana Oroz Lacunza |
EDICIÓN |
Edición |
Primera edición: enero de 2021 |
DESCRICIÓN FÍSICA |
Extensión |
287 páginas |
Outras características físicas |
ilustraciones (color) |
Dimensións |
23 cm |
MATERIA--TERMO DE MATERIA |
Termo de materia |
Cocina |
-- |
15524 |
REFERENCIA ILS ANTERIOR |
-- |
Data non definida (260) |
-- |
1 |